مواد مورد نیاز

  • ۱۰۰ گرم کره

  • ۱۵۰ گرم آرد

  • ۱/۲ پیمانه پودر بادام

  • ۱/۲ پیمانه شکر

  • ۳ عدد تخم مرغ

  • ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر

  • ۲ قاشق غذاخوری شیر

  • ۲ قاشق غذاخوری وانیل

  • ۱/۲ قاشق غذاخوری وانیل

  • ۲ قاشق غذاخوری کاکائو

روش تهیه

در مرحله ی اول آرد را برای دو مرتبه الک کنید و در دفعه ی سوم بکینگ پودر و پودر کاکائو را نیز بیافزایید و الک نمایید.

کره را از یخچال خارج کنید تا هم دمای اتاق شود و آن را با استفاده از شعله ی متوسط ذوب کنید، شکر و وانیل را همراه کره ترکیب نموده و خوب بهم بزنید تا پف نماید. وانیل به همراه بادام موجب عطراگین شدن کیک می گردد.

تخم مرغ ها را به ترتیب به ترکیب وانیل و کره بیافزایید و به مدت ۳ دقیقه با استفاده از همزن آن را به هم بزنید تا پف کرده و حجیم گردد.

پودر بادام و شیر را در این مرحله به ترکیب خود بیافزایید، سپس همه ی مواد را به مخلوط الک شده (آرد، بکینگ پودر، کاکائو) اضافه کنید و با استفاده از لیسک به صورت دورانی آن را بهم بزنید تا حاصل کار شما خمیر یکنواختی باشد.

در این مرحله فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید، قالبی با ارتفاع زیاد را برای اینکار برگزینید و آن را چرب کرده و خمیر کیک را درون آن بریزید. پس از گرم شدن فر قالب حاوی خمیر کیک را درون طبقه میانی آن بگذارید.

پس از طی شدن مدت زمانی حدودا ۳۰ – ۴۰ دقیقه خلال دندانی را داحل کیک فرو ببرید, نچسبیدن کیک به آن دلیل پخته بودن کیک می باشد.

پس کیک شما آماده است از میل کردن آن به همراه خانواده و عزیزان خود نهایت لذت را ببرید.