دستور تهیه:

در ابتدا باید درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و شکر را درون آن حل کنید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ترکیب شکر و آب را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

با استفاده از لیسکی دیواره قابلمه را تمیز نمایید و زمان بدهید تا به جوش آید.

آنگاه کرم تارتار یا گلوکز مایع را به شربت بیفزایید و خیلی سریع مواد را هم بزنید و مرتب این کار را انجام دهید تا حالتی خمیر و نرم به دست آید.

چنانچه دماسنج ویژه آشپزی دارید شما می توانید آن را درون قابلمه فرو ببرید و دمای آن را اندازه گیری نمایید. ترکیب زمانی آماده می شود که حرارت آن به ۱۱۵ درجه سانتیگراد برسد و در این حالت می توانید شعله اجاق گاز را خاموش نمایید.

مایع خمیری نقل را درون ظرف دیگری با حداقل ارتفاع ۴ سانتیمتری بریزید و صبر کنید تا مقداری خنک گردد.

در مرحله بعدی طرز تهیه نقل باید مغز پسته بادام و گردو را درون مایع خمیری بریزید، بعد به آهستگی مغزیجات را خارج نمایید و نقل ها را درون ظرف دیگری که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید.

پس از خشک شدن یک طرف نقل ها، آن ها را برگردانید تا سمت دیگر آن ها نیز خشک شوند.

نقل ها به همان فرمی که بر روی کاغذ قرار می دهید خشک می شوند بنابراین شکل نقل ها به سلیقه شما بستگی دارد که با استفاده از لبه چاقو می توانید تغییر شکل را بر روی نقل ها ایجاد نمایید.